• Haber Başlık : 2018 Projeleri İçin Arsa İncelemesi
  • Haber Konu : 2018 Projeleri İçin Arsa İncelemesi
  • Haber Tarih : 10.01.2018
Belediye Başkan Vekilimiz Sn. M. Fatih YAKINOĞLU 2018 yılı içerisinde Uludere’ye yapılacak projeler için kamulaştırılacak alanları gezdi. Sn. YAKINOĞLU, İnceleme heyetiyle birlikte ilçemiz merkezde 2018 yılı programındaki projeler için Bayrak Tepeye çıkarak buradan kuş bakışı proje alanlarını inceledi. Sn. YAKINOĞLU, “ Maalesef ilçemize kazandıracağımız projelerin önünde en büyük sıkıntıyı arsa problemi oluşturmaktadır. Biz de 2018 yılı programımızdaki projeler için ilçemiz geneli arsalarda incelemeler başlattık. Arsa sahiplerinin de bu projeleri gerçekleştirmemiz adına bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Her yerde her ortamda bize kucak açan Uludereli vatandaşlarımız projelerin en güzelini hak ediyor. Biz de bu yönde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz.” dedi.