• Haber Başlık : Belediyemiz, Mucit Ablayı Uludereli Çocuklarımızla Buluşturdu.
  • Haber Konu : Belediyemiz, Mucit Ablayı Uludereli Çocuklarımızla Buluşturdu.
  • Haber Tarih : 16.05.2017
Belediyemiz, Mucit Ablayı Uludereli Çocuklarımızla Buluşturdu. Mucit abla olarak tanınan Elçin YALÇINELİ okulumuzda küçük mucitler isimli bilim gösterisini sergiledi. Çocukların beğeniyle izlediği küçük mucitler gösterisi Nilüfer Anaokulu Konferans Salonunda gerçekleşti. Atık malzemelerle deneylerden oluşan bilim gösterisi, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Kazak iplerinden hayvan seslerin çıkması çocuklarda kahkaha ve şaşkınlık yarattı. Ardından öğrencilerimizden birini nefesi ile üfleyerek kaldıran mucit abla Elçin YALÇINELİ, dakikalarca alkışlandı. Pet şişe ile yapılan roket deneyi ile gösteri sona erdi.