• Haber Başlık : Belediyemizden Arıcılarımıza Destek
  • Haber Konu : Belediyemizden Arıcılarımıza Destek
  • Haber Tarih : 13.06.2017
Belediye Başkanlığımız tarafından Uludere Merkezde arıcılık yapan 25 Sertifikalı arıcımıza işlerini kolaylaştırmak için arıcılık malzemesi dağıtıldı. Uludere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde gerçekleştirilen bir programla Arıcı vatandaşlarımıza malzemeleri Belediye Başkan Vekilimiz Sn. M. Fatih YAKINOĞLU, Şırnak Arıcılar Birliği Başkanı Habip AŞAN, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat İNAN birlikte verdi. Sn. YAKINOĞLU, malzeme dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklamada, Belediye olarak ilçemizin geçim kaynağını oluşturan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için bu tür çalışmaların devam edeceğini belirterek özellikle Uludere Balının markalaşması adına arıcılarımıza her türlü desteği vereceklerini ifade etti.