• Haber Başlık : Gençlerimiz Sporla Buluşuyor Projesi
  • Haber Konu : Gençlerimiz Sporla Buluşuyor Projesi
  • Haber Tarih : 08.06.2017
Gençlerimiz Sporla Buluşuyor Projesi Kapsamında Lise Öğrencilerimize Eşofman Takımı Hediye Edildi. İlçe Belediye Başkan Vekilimiz Sn. M. Fatih YAKINOĞLU, Uludere Belediyesi olarak her zaman eğitimin, öğrencinin ve sporun yanında ve destekçisi olduklarını belirterek bu kapsamda Öğrencilerimizin sporu alışkanlık haline getirmeleri için ilçe merkezimizde bulunan lise öğrencilerimizin tamamıma eşofman takımı dağıtıldığını ve bundan sonrada eğitim ve spora desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Sn. YAKINOĞLU, bu etkinlik kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini ziyaret ederek buradaki öğrencilerimize eşofman takımı dağıttı. Bu uygulamadan oldukça memnun kalan öğrencilerimiz Sn. YAKINOĞLU’na teşekkür ettiler.