• Haber Başlık : İlçemizde Elektrik Hatları Yeraltına Alınıyor
  • Haber Konu : İlçemizde Elektrik Hatları Yeraltına Alınıyor
  • Haber Tarih : 05.02.2018
Belediye Başkanlığımız, Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ile elektrik hatlarının yeraltına alınması için protokol imzaladı. Uludere merkez ve mahallelerinin tamamının mevcut elektrik şebekesinin yeraltına alınması ile ilgili ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. M. FATİH YAKINOĞLU, enerji hatlarının yer altına alınmasının son derece gerekli ve yararlı bir proje olduğunu belirterek, “Uludere Belediyesi olarak olarak bu proje için DEDAŞ’a her türlü kolaylığı ve yardımı sağlayacağız. Uludere’nin ihtiyacı olan bir proje. Projenin tamamlanması ile birlikte hem arızalar minimuma indirilecek hem de kötü görüntüler ortadan kalkacak. Bu projenin uygulanması sırasında trafik akışında sıkıntı olmaması adına sürücülerimizin Cumhuriyet Caddesini Doğu-Batı yönünde, Atatürk Caddesini de Batı-Doğu yönünde (tek yönlü) kullanması düzenlemesini getirdik. Bu tip projelerde vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği sabır için teşekkür ederiz. ” Dedi. DEDAŞ Uludere İşletme Yöneticisi Mehmet ALTÜRK de, enerji hatlarının yeraltına alınması projesinin hayata geçirilmesi adına protokolü imzaladıklarını belirterek, “Kendilerine gösterdikleri kolaylık ve desteklerden dolayı Uludere Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Şimdiden bu değerli projenin Uludereli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.