• Haber Başlık : İŞKUR TYP Noter Kurası İlanı
  • Haber Konu : İŞKUR TYP Noter Kurası İlanı
  • Haber Tarih : 22.05.2018
Uludere Belediyesi ile Şırnak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği başvuruları alınan ve 65 kişilik kontenjan için çekilecek Noter Kurasına ilişkin detaylara aşağıda yer verilmiştir. Kura Tarihi-Saati: 24/05/2018 Saat: 10.00-11.00 Kura Yeri: Nilüfer Anaokulu Toplantı Salonu Not: Katılmak isteyen bütün vatandaşlarımız katılabilir. Noter kurası sonrası oluşan listelerde aynı adreste oturan kişilerden birden fazla kişinin isminin olması halinde; başvuranlardan Kuruma kayıt tarihi daha eski olana öncelik tanınacaktır. Kurum kayıt tarihlerinin aynı olması halinde ise başvuranlardan yaşı büyük olan söz konusu TYP’ye katılacaktır. (Aynı haneden tek bir katılımcı alınacaktır.)