Belediye Başkanımız Sn. Sait ÜREK, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri ” Kapsamında Açılan El Sanatları Sergisi’ne Katılım Sağladı.
Şırnak’ta Vali Sn. Ali Hamza PEHLİVAN, Şırnak Belediye Başkanı Sn. Mehmet YARKA, İl Başkanı Sn. İbrahim Halil ERKAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Nazan ŞENER ve protokol tarafından açılışı yapılan sergide, kent merkezi ve ilçelerinde Aile Destek Merkezi (ADEM) Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) kursiyerlerin el emeği göz nuru ile hazırladığı ürünler sergilendi.
Sergiyi gezen Başkan Sn. Sait ÜREK, Belediyemiz , Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile ilçemizde yaşayan kadınlarımız tarafından yapılan el emeği ürünleri Vali Sn. PEHLİVAN ve beraberindeki heyete tanıtarak, ürünler hakkında bilgiler verdi.
Başkan Sn. Ürek, sergide emeği geçen herkese teşekkür ederek, hatıra fotoğrafları çekildi.